חזה עוף ממולא של נטלי
חזה עוף ממולא של נטלי
רכיבים:
בצל
גזר
גמבה
קישואים
כרוב
סויה
שמן שומשום
פלפל שחור
300 גרם חזה עוף פרוס
ביצה
חרדל גרגרים
3 כפות פירורי לחם/ פנקו
שמן בתרסיס
אופן הכנה:
מקפיצה במחבת בצל גזר גמבה קישואים וכרוב חתוכים לרצועות. כשהכל מתרכך מוסיפה מעט סויה כמה טיפות של שמן שומשום ופלפל שחור ואם צריך אז מעט מלח.
מנקים חצי פרפר של חזה עוף יוצא בין 250-300 גרם.
פותחים בעדינות כיס מהחלק הרחב לצר וממלאים אותו בירקות.
טורפים ביצה עם מעט חרדל גרגירים.
טובלים בשני הצדדים ומצפים בפירורי לחם/פנקו.
מרססים תבנית חרס ומניחים את החזות ומרססים מעל.
מכניסים מכוסה לחום של 180 כשזה נראה כמעט מוכן מסירים את הנייר כדי שפירורי הלחם יהיו קראנצ'ים.
יוצא טעים!
איך נתייחס:
כל 300 גרם חזה עוף לפני בישול = 3 מנות חלבון
כל 3 כפות פירורי לחם = מנת פחמימה
